Συλλογές Τοπίου

Εδώ βρίσκονται μερικές Συλλογές Τοπίου από τις Φωτογραφίες μου, ελεύθερες για χρήση (χωρίς τροποποίηση)! Το Τοπίο ήταν από τα αγαπημένα θέματα των φωτογράφων, από τα πολύ αρχικά στάδια της Φωτογραφίας. Ακόμα και σήμερα αποτελεί αγαπημένο θέμα για πολλούς κυρίως νέους φωτογράφους. Είναι εύκολο, αλλά με πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να προσεχθούν! Στις μέρες μας οι φωτογραφίες τοπίου κρίνονται αυστηρά, λόγω του χρόνου που έχει στη διάθεση του ο φωτογράφος, για να τις οργανώσει!

Η τεχνική HDR πραγματικά απογείωσε το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας! Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε αρκετές κανονικές φωτογραφίες αλλά και HDR. Προσωπικά μου αρέσει ένας ελαφρής κορεσμός στις φωτογραφίες τοπίου μου και όποτε έχω το χρόνο, κάνω ένα σετ λήψεων διαφορετικής έκθεσης σε ένα θέμα, και έτσι οι περισσότερες Φωτογραφίες Τοπίου μου είναι HDR. Προσπαθώ να κρατάω σε χαμηλά επίπεδα τον υπερκορεσμό, έτσι ώστε η εικόνα να μην είναι υπερχρωματισμένη, όσο αυτό είναι εφικτό! Φυσικά είναι θέμα προσωπικού γούστου!

Οι επόμενες συλλογές είναι από Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία προς το παρόν! Υπάρχουν μέχρι 20 φωτογραφίες σε κάθε συλλογή, ώστε να βλέπονται άνετα!

Σταδιακά θα προστίθενται και άλλες φωτογραφίες. Η επεξεργασία και το ανέβασμα τόσων φωτογαφιών είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Επιπλέον, γεμίζουν και καινούργιες φωτογραφίες το σκληρό δίσκο που περιμένουν τη σειρά τους!

Ελλάδα:

Ιταλία:

Γερμανία:

Landscape, Parthenonas, Greece, Συλλογές Τοπίου Landscape Landscapes

Δικαιώματα χρήσης

Όλες η φωτογραφίες χορηγούνται με άδεια Common Creativity. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τις κατεβάσετε και χρησιμοποιήσετε χωρίς κόστος, στην ανάλυση που είναι!!! Κάθε μία φωτογραφία έχει διαφορετικά δικαιώματα χρήσης, οπότε καλό είναι να ελέγξετε στη σελίδα κάθε εικόνας για τους όρους δωρεάν χρήσης της, στο κάτω μέρος της αντίστοιχης σελίδας!
Για όλες τις εικόνες, του παρόντος ιστότοπου, που χρησιμοποιείτε πρέπει να:

  • κάνετε αναφορά στον δημιουργό (MikeDedes ή Μιχάλης Δέδες)
  • δημοσιεύσετε τον τίτλο της εικόνας και την ιστοσελίδα που βρίσκετε με υπερσύνδεσμο -link- (www.mikededes.com)
  • κοινοποιήσετε το είδος της Common Creativity (CC) άδειας που έχει (μαζί με έναν υπερσύνδεσμο  – παρέχεται στο κάτω μέρος της σελίδας κάθε φωτογραφίας)
  • κρατήσετε τα δικαιώματα χρήσης ανέπαφα

Ελέξτε τους πιθανούς όρους χρήσης κάθε εικόνας στη σελίδα της!!!

Άδεια Creative Commons
Αυτά τα έργα χορηγούνται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές .