για άντρες Genesis 3 και 8

$ 16.95

στη σελίδα μου:

MikeD
DAZ SKU: 56641
Συμβατές Φιγούρες: Genesis 3 Male, Genesis 8 Male
Απαιτούνται τα προϊόντα: N/A
Συμβατό πρόγραμμα: DAZ studio 4.12

 

Υπάρχουν δέκα αντικείμενα στην Rock – Tribal συλλογή, τέσσερα μπρασελέ, τρία κολιέ, δύο μενταγιόν και έξι δαχτυλίδια.

Όλα τα μπρασελέ και τα δαχτυλίδια είναι στατικά. Τα κολιέ και τα μενταγιόν είναι πλήρως λειτουγρικά. Υπάρχουν αρχεία Preset για την εφαρμογή όλων των αντικειμένων σε αντρικές φιγούρες Genesis 3 και Genesis 8. Τα μπρασελέ και τα δαχτυλίδια μπορεί να χρειάζονται ρυθμίσεις όταν χρησιμοποιούνται σε κάποιον χαρακτήρα με μορφοποίηση. Τα κολιέ υποστηρίζουν μια μεγάλη ποικιλία αντρικών μορφών Genesis 3 και Genesis 8. Μπορεί να χρειαστού ρυθμίσεις τα μενταγιόν των κολιέ, αν χρησιμοποιηθούν με μορφοποίηση των χαρακτήρων.

Τα κολιέ έχουν αρκετές επιλογές ρυθμίσεων και κινήσεων.

Μπορείτε επίσης να αποκολήσετε τα μενταγιόν από τα κολιέ 01 και 03 και να κρεμάσετε τα δικά σας μενταγιόν, αντί αυτών του set. Με αυτόν τον τρόπο τα κολιέ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν βάση για άλλα μενταγιόν.

Επίσης μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα των διακοσμιτικών για το κολιέ 02, το χρώμα ματιών για το δαχτυλίδι Κρανίο 04 και το χρώμα του κρυστάλου για το δαχτυλίδι Λύκος 06, αλλάζοντας απλά το χρώμα της ιδιότητας Diffuse/Base από την ανάλογη επιφάνεια.

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω link για να κατεβάσετε τις εικόνες σε (1920x1080px) για το wallpaper της οθόνης και (1702x630px) για την εικόνα του facebook(in a .zip file).

Download Wallpapers and FB Covers zip

Αποκλειστικά στην DAZ 3D.